Tekojen tori kampanja
#uutinen - 18.10.2023

Huikeaa, yli 230 kertaa kiitos!

Syksyn Tekojen tori -kampanja on tuonut ennätyksellisen määrän uusia kehittämistekoja, yli 230 kappaletta. Seuraavaksi vuorossa on tekojen arviointi eri toimialoittain ja teemoittain. Innostavimmat teot palkitaan Tärkeissä töissä -gaalassa, joka järjestetään 4.12.2023 Helsingissä.

KT:n ja alan pääsopijajärjestöjen yhteinen Tekojen tori -kampanja keräsi 4.9.-15.10.2023 ennätysmäärän uusia kehittämistekoja eri ammattialoilta ja teemoista kunnista ja hyvinvointialueilta Tekojen tori -portaaliin.

- Kampanjoita on järjestetty vuodesta 2017 lähtien. Tänä vuonna saatiin huikeat yli 230 uutta kehittämistekoa. Tarkka lukumäärä selviää tämän viikon lopussa, kun olemme käyneet läpi myös keskeneräisiksi jääneet kehittämisteot, kertoo Tärkeissä töissä -tiimin työelämän kehittämisen asiantuntija Anna-Mari Jaanu.

Tänä vuonna kehittämistekoja on tuotu Tekojen torille noin 50 kunta-alan organisaatiosta, enimmäkseen kunnista, mutta myös muutamilta hyvinvointialueilta.

Opetus- ja kasvatusalan ammattilaiset ovat olleet kampanjassa kaikkein aktiivisimpia, tuoden lähes 40 prosenttia kaikista kehittämiskuvauksista. Yli 50 kehittämistekoa koski koko kuntaa tai useita kunnan toimialoja. Tällaista koko organisaatiota koskevaa kehittämistä ovat esimerkiksi työhyvinvoinnin tai osallisuuden kehittämishankkeet.  

- Ilahduttavaa on, että tänä vuonna saimme kivasti kehittämiskuvauksia myös teknisiltä aloilta. Sosiaali- ja terveysalan tekoja sen sijaan tuli varsin vähän eli alle 20. Hyvinvointialueiden käynnistyminen näkyy tässä selvästi.

Innostavimmat kehittämisteot palkitaan Tärkeissä töissä -gaalassa, joka järjestetään 4.12.2023 Pörssitalolla Helsingissä.

-  Seuraavaksi arvioimme kehittämistekoja toimialoittain ja teemoittain ja valitsemme niistä innostavimmat palkittaviksi. Palkittaville ilmoitetaan palkitsemisesta henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Tutustu kaikkiin kehittämistekoihin Tekojen tori -portaalissa. 
 

<   takaisin