Ihmisen kädet tietokoneen näppäimistöllä
Tärkeissä töissä-logo

Webinaarit 2024 

Lue lisää webinaareista tältä sivulta. Webinaareja ei pääsääntöisesti tallenneta. Saat linkin sähköpostiisi noin päivä ennen webinaaria. Webinaarit on tarkoitettu kunnissa ja hyvinvointialueilla työskenteleville.

Miten houkutella nuoria kuntatyöhön? Nostoja nuorten verkostosta 3.9.2024 kello 9-10

Jenna-Mari AholaWebinaarissa avataan nuorten kuntatyöntekijöiden verkoston näkemyksiä kunta-alan houkuttelevuuteen liittyen. Nuorten näkemyksiä esittelevät rekrytointiasiantuntija Jenna-Mari Ahola Lahden kaupungilta ja opettaja Heini Hosio Helsingin kaupungilta.

Alle 30-vuotiaat työntekijät arvostavat kunta-alan vakautta ja toivovat panostusta työhyvinvointiin, urakehitykseen ja vaikuttamismahdollisuuksiin. Heidän mielestään kunta on mainettaan paljon parempi työpaikka, ja he toivovatkin panostamista positiiviseen työnantajakuvaan. Verkostossa on kevään 2024 aikana laadittu kooste niistä tekijöistä, jotka nuorten mielestä tekevät kunta-alasta houkuttelevan.  

Tule kuulemaan ja keskustelemaan nuorten verkoston näkemyksistä!Heini Hosio

 

Ilmoittaudu tästä 30.8.2024 mennessä.

Nuorten verkostoon kutsuttiin vuoden alussa alle 30-vuotiaita kuntatyöntekijöitä kunta-alan kehittämisjaoksen jäsenorganisaatioista. Verkoston tavoitteena on tuottaa ideoita, ratkaisuehdotuksia ja uusia näkökulmia kuntatyön houkuttelevuuteen ja tuoda viestejä käsiteltäväksi kunta-alan kehittämisjaokseen ja työmarkkinatoimintaan.

Menneet webinaarit: 

13.2.2024 kello 9–10 Ekosysteemiajattelu ja yhteiskehittäminen, Krista Keränen Vision Factory Oy.
21.2.2024 kello 9–10 Askel systeemisen ajattelun ammattilaiseksi, Jukka-Pekka Heikkilä Metanoiainstituutti.
21.3.2024 kello 9–10.30 Työpaikat ilmastotoimijoina Heli Clottes Heikkilä Työterveyslaitos ja Anna Korpikoski Julkisten ja hyvinvointialojen liitto. 
27.3.2024 kello 9–10 Vastuullisuus ja kestävä kehitys Varsinais-Suomen hyvinvointialueella, Riikka Teuri Varsinais-Suomen hyvinvointialue.
9.4.2024 kello 8.45-10.00 Systeemisen ajattelun soveltaminen- tunnista haasteiden luonne, Jukka-Pekka Heikkilä Metanoiainstituutti.
25.4.2024 kello 9-10.30 Pelillistäminen kehittämisessä - case Turun ja Lohjan kaupungit, tietopalvelupäällikkönä Marita Heinä ja työkykypäällikkö Anna Kaisa Ojala Turusta, kehittämispäällikkö Meliina Partio Lohjalta, customer Success Director, osakas Joonas Laine Topaasiasta sekä viestintäkoordinaattori Roosa Kylli Lahdesta.
13.5.2024 kello 13–15  Tulevaisuusvuoropuhelun Kick off -tilaisuus. Generatiivisen tekoälyn hyödyntäminen: miten ihminen ja tekoäly täydentävät toisiaan kunta- ja hyvinvointialan työssä? Tietokirjailija ja konsultti Antti Merilehto, osaamisen ja koulutuspolitiikan asiantuntija Mertzi Bergman Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT. Työelämän kehittämiskonsultti Laura Sarparanta, TYÖ2030 -ohelma.