11.3.2021
Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Rauma

Duuniin WinNovasta -palvelu

Valmis

Tarve ja tavoitteet
Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyrkii edistämään Duuniin WinNovasta -palvelulla työelämän ja opiskelijoiden kohtaamista. Maksuttoman palvelun kautta opiskelijat voivat etsiä koulutus- ja oppisopimuspaikkoja ja työelämänedustajat vastaavasti harjoittelijoita sekä työntekijöitä.

Palvelu otettiin alun perin käyttöön osana Winkkari-hanketta (ESR-rahoituksella). Tavoitteena oli edistää opiskelijoiden nopeaa siirtymistä työelämään, sekä työttömien henkilöiden hakeutumista oppilaitokseen. Hanke kohdistui erityisesti koulutuksesta työmarkkinoille siirtymisen nivelvaiheeseen.


Ratkaisu
Duuniin WinNovasta -palvelu mahdollistaa osaltaan opiskelijoiden työelämässä oppimispaikkojen löytymistä ja työllistymistä opintojen aikana (oppisopimuspaikat) sekä opintojen jälkeen. Palvelu tarjoaa kanavan, jonka kautta yritykset ja organisaatiot voivat esitellä opiskelijoillemme yritystään, sen toimintoja ja erilaisia työtehtäviä, sekä ilmoittaa avoimista harjoittelu- ja työpaikoista.

Hankkeessa pyydettiin useammalta sovellustoimittajalta esittely heidän tuottamansa palvelun toiminnallisuuksista, sekä tarjoukset. Päädyimme Tiitus Group Oy:n Tiitus -sovellukseen.
Tiitus on kehitetty työantajien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti helpottamaan opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden rekrytointia. Palvelun tarkoituksena on tarjota etenkin työnantajille ketterä työkalu, joka pitää sisällään kaikki tarvittavat toiminnot oppilaitosyhteistyön aloittamiseksi.
Tulokset
Palvelua on markkinoitu opiskelijoillemme ja noin tuhat opiskelijaamme onkin jo täyttänyt palveluun oman CV:nsä. Palvelu on varsin ahkerassa käytössä ympäri vuoden, mutta erityisesti kesätöiden hakemisessa.

WinNovan Työelämäpalvelut markkinoi palvelua työelämäkumppaneilleen ja palvelu on herättänyt positiivista kiinnostusta työnantajien keskuudessa ja lukuisat kumppanuutemme ovat luoneet palveluun yritysprofiilinsa ja ilmoittelevat aktiivisesti avoimista työpaikoistaan.

Tutustu palveluun https://www.winnova.fi/tyoelamalle/duuniin_winnovasta

Yhteyshenkilöt

Lena Girs
lena.girs(ät)winnova.fi
Palveluvastaava
Länsirannikon Koulutus Oy WinNova
Jaa Twitterissä Jaa Facebookissa Jaa LinkedInissä Tulosta